startpagina grafische vormgeving, grafisch illustratieve vormgeving, illustratief multimedia, multimediavormgeving webdesign, internetvormgeving geschiedenis van Chantal Design '92
Drukwerk, drukkerij

Uiteindelijk staat of valt het ontwerp met de uitvoering in drukwerk of kleurenprints. Als een mooi ontwerp slecht gedrukt wordt, is het geen goed ontwerp meer en zal het de plank mis slaan. Daarom is voor mij drukwerkbegeleiding net zo belangrijk als het ontwerpen zelf, om zo meer controle te hebben over de kwaliteit van het eindproduct.
Papier- of materiaalkeuze, kleuren en oplage zijn punten, die in overleg met de drukker / drukkerij en in samenspraak met de klant worden bepaald, alsook de drukwijze zoals: offsetdrukwerk, rotatiedrukwerk of zeefdruk. Drukwerk - maatwerk !

drukwerk volgende pagina
kleurenprints kleurenprints, kleurenprint
kleurenproeven kleurenproeven, kleurenproef
Een overzicht van mijn site
Zoek en vind
Hoge resolutie kleurenprints

Naast drukwerk is er ook de mogelijkheid om het ontwerp te printen in hoge resolutie kleurenprints in A4, A3 A2-formaat of anders tot max. 42 x 300 cm. Diverse papier- en filmkeuzes zijn mogelijk zoals: 'high glossy' fotopapier, normaal wit, transparante film (bv voor sheets), op canvas (linnen doek) e.a.
Uitvoering in kleurenprint is met name interessant bij kleine oplages (< 100 stuks) voor posters, reclameborden, prijslijsten, menukaarten of als cadeau in de vorm van een schilderij voor het afscheidsfeest van een medewerker, bijvoorbeeld. Al dan niet geplastificeerd, opgeplakt op karton of ingelijst als een schilderij.

Kleurenproeven

Daarnaast gebruik ik kleurenprints als kleurenproef, om het ontwerp te presenteren aan de klant. Deze proef is een zéér nauwkeurige weergave van het uiteindelijk gedrukte exemplaar. De laatste kleine kleur- en tekstcorrectie's kunnen dan nog doorgevoerd worden, alvorens het ontwerp gedrukt wordt.

email chantaldesign

Chantal Design '92, kastanjestraat 6, ittervoort, gemeente hunsel, limburg

Informatie, reacties en vragen
Copyright Chantal Design '92
omhoog omhoog

grafische vormgeving, folder, catalogus, poster, huisstijl, logo, advertentie,
illustratieve vormgeving, illustratie, animatie, gelegenheidskaart, logo, 2D/3D-tekening